Het logo van de Praktijk voor haptotherapie Helmond

Reacties van ouders

2016-02-22 12:15:31

content:

Debbie en Marcel, trotse ouders van Tobin:

Wij hebben de haptonomische zwangerschapbegeleiding als zeer positief ervaren. Door juist dit traject samen te doorlopen en te beleven, zijn we niet alleen als stel dichterbij elkaar gekomen, maar ook bij ons in ontwikkeling zijnde kind. Een eerste kennismaking, geweldig! Als vader word je in de gelegenheid gesteld al een band op te bouwen met je kind en je vrouw of vriendin en op een natuurlijke manier te ondersteunen tijdens de bevalling. Zonder poespas, maar er gewoon zijn!

 

Marly en Robbert, moeder en vader van Lisa-Marie:

Marly: 'Vooral het ruimte maken is me bijgebleven, daar heb ik veel aan gehad'.

Robbert: 'En afstand nemen als je vrouw dat nodig heeft als ze soms even genoeg heeft aan zichzelf. 1+1=3 bij haptonomie'.

 

Kevin en Esther verwoordden het zo:

Kevin: 'Ik sta nuchter in het leven, maar deze begeleiding maakt dat de voorbereiding op de bevalling toch wel meer is dan 'het wijst zich vanzelf wel'. Voor een man is het een heerlijk gevoel om samen te genieten van wat er in het lichaam van je vrouw gebeurt. En dat de kleine zo warm en vertrouwd voelt'.

Esther: 'Ik zag altijd heel erg op tegen de bevalling, nu heb ik er vertrouwen in. Ik heb veel tips en handvatten gekregen'.

 

Wijnand en Karin, vader en moeder van Ilyana:

Wijnand: Ik moest heel erg aan het idee wennen, vond het maar raar. Achteraf is het goed geweest. Je begrijpt elkaar beter en het is meer privť.
Karin: Rust. Dat is me bijgebleven tijdens de begeleiding. Het heeft ons nog bewuster gemaakt van het 'ons' en dat werkt nog steeds door. De aandacht, het 1 op 1, de sfeer. Tijdens de bevalling moest ik daar steeds aan denken.

 

Meer weten of afspraak maken?

Neem contact op

ouders 2ouders 1